Praktijk en kosten

Kosten

Het tarief voor een consult haptonomie/ haptotherapie van 60 minuten is € 90,- .
Het intakegesprek geldt als een eerste behandeling.

Het tarief voor een consult relatie-begeleiding van 90 minuten is € 120,- . De factuur kan worden gesplitst naar beide partners.

Vergoeding zorgverzekeraars

Als je aanvullend verzekerd bent, wordt haptotherapie door veel zorgverzekeraars (gedeeltelijk) vergoed tot een maximum bedrag per jaar. Neem voor de zekerheid contact op met de zorgverzekeraar of kijk op www.haptotherapeuten-vvh.nl

Beroepsverenigingen

logo vvhIk ben als GZ hapthotherapeut aangesloten bij de beroepsvereniging voor haptotherapeuten, www.haptotherapeuten-vvh.nl onder nummer 619 A.

logo GZ HaptotherapeutDe Vereniging voor haptotherapeuten VVH en de bij haar aangesloten GZ-haptotherapeuten stellen zich ten doel om de zorg zo optimaal mogelijk te laten verlopen. Elke bij de VVH aangesloten haptotherapeut onderschrijft de regels die zijn vastgelegd in het Reglement voor het Toezicht voor de Haptotherapie en de Beroepscode GZ-Haptotherapeut. De haptotherapeut is als zorgverlener gehouden aan de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg (Wkkgz). Via de VVH is de klachtenprocedure georganiseerd.

logo VHZBTevens ben ik aangesloten bij de beroepsvereniging voor haptonomisch zwangerschapsbegeleiders: VHZB www.vhzb.nl

AGB-code zorgverlener 90-042630
AGB-code praktijk 90-51418
Inschrijfnummer KvK 32152762

Praktijkovereenkomst

Behandelovereenkomst

Behandelovereenkomst (pdf)